Optica Medicala Ploiesti - Cabinet oftalmologic Ploiesti

Servicii cabinet optica medicala Ploiesti – Vayan

Consult oftalmologic Ploiesti

Examinarea ochilor – fa-ti consultatie gratuita la ochi, la cabinetul de optica medicala Vayan Ploiesti.

Teste si examinari oculare in Ploiesti – ce ai nevoie astazi? Te asteptam la cabinetul de optica medicala din Ploiesti, Vayan Eyes Optik – str. Rudului, nr. 66, zona Covrigi Calzi (zona Halele Centrale)


Test muschii ochilor


Consultatie prin care testam musculatura ochilor. Cabinetul de optica medicala din Ploiesti, Vayan Eyes Optik va verifica muschii oculari pentru a afla posibilile probleme si a le trata inainte sa se dezvolte.


Test de acuitate vizuală


Afla daca ai afectiuni ale vederii. Peste 1.3 miliarde de oameni se confrunta cu o anumita forma de afectare a vederii. Imbunatateste-ti acuitatea vizuala si vino la un consult la Vayan Eyes Optik, in cabinetul de optica medicala de pe strada Rudului, Ploiesti.


Test de câmp vizual


Testeaza-ti campul vizual si afla daca exista probleme in ceea ce priveste vederea ta. Determinarea câmpului vizual (perimetria) reprezintă trasarea unei hărți care evaluează vederea centrală și periferică pentru fiecare ochi în parte.
Ecografie oculara


Ecografie oculara in Ploiesti – aceasta metoda imagistica este deosebit de utila in diagnosticul si urmarirea anumitor afectiuni oculare si se realizeaza la indicatia unui medic oftalmolog.


Tonometrie oculara


Tonometria oculara este procedura efectuata de profesionistii de ingrijire a ochilor, pentru a determina presiunea intraoculara, anume presiunea fluidului din interiorul ochiului.

Acest test este unul important in evaluarea pacientilor cu risc de glaucom. Consulta-ne la telefon daca te putem ajuta.


Refractie oculara


Exista mai multe tipuri de erori de refractie, anume miopia, hipermetropia, astigmatismul sau prezbiopia. Testul pentru refractia oculara te ajuta sa afli daca suferi de oricare dintre aceste probleme.
Screening-uri vizuale vs. examene oculare:

De ce sunt examenele oculare importante?

Examenul fundului de ochi permite vizualizarea papilei optice, a retinei si a vaselor sale. Este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei (membrana lipita de retina). El da posibilitatea, de asemenea, sa se observe vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli.

Nu sunt examene oftalmologice complete

Screening-urile vizuale nu sunt examene complete ale ochilor. Screening-urile durează de obicei doar câteva minute și sunt adesea efectuate de voluntari care nu sunt profesioniști în domeniul ochilor.

Test de acuitate vizuală

În multe cazuri, examinarile vizuale nu sunt altceva decât un test de acuitate vizuală în care vi se solicită să identificați cele mai mici litere pe care le puteți vedea pe o diagramă vizuală din cameră.

Proiecții vizuale

Screeningurile vizuale sunt de obicei concepute pentru a detecta doar acuitatea vizuală subnormală și problemele majore de vedere – cât mai repede și mai rentabil posibil. În general, acestea sunt ineficiente pentru depistarea problemelor de vedere mai subtile și a bolilor oculare potențial care vă fac sa va pierdeti vederea.

Oamenii sunt conștienți

Persoanele care nu reușesc să efectueze o examinare a vederii (de obicei, deoarece acuitatea vizuală este mai mică de 20/40) sunt informate de acest lucru și sunt încurajate să viziteze un medic de ochi, astfel încât să poată avea o problemă de vedere diagnosticată profesional și tratată cu ochelari, lentile de contact, medicamente sau chirurgie.

Examene oculare

Examenele de ochi, pe de altă parte, sunt efectuate de medici oculari autorizați (optometrist sau oftalmolog) și evaluează nu numai acuitatea vizuală, ci și sănătatea completă a ochilor, din față în spate – inclusiv verificarea semnelor timpurii ale ochiului grav probleme precum glaucom, cataractă, degenerescență maculară și retină detașată.

Probleme de sanatate

De asemenea, medicul dumneavoastră de ochi poate detecta semne timpurii ale unor probleme grave de sănătate, cum ar fi diabetul, tensiunea arterială crescută și riscul de accident vascular cerebral, pe baza apariției vaselor de sânge delicate și a altor structuri din ochi.

Vino sa ne vezi


Rame ochelari, lentile de contact, lentile pentru ochelari si tot ce ai nevoie sa vezi mai bine. Alege-ti ramele care-ti plac si comanda ochelarii in functie de dioptriile tale.


ADRESA

Str. Romana, nr. 66, Ploiesti


E-MAIL

contact@vayan.ro


SUNA-NE

0731.554.099


FA-TI PROGRAMARE

0731.554.099


Program de lucru


Fa-ti programare pentru consult oftalmologic, oricand in functie de programul de mai jos.
ContactVizitati-ne

Str. Romana, nr. 66, Ploiesti


Trimite e-mail

contact@vayan.roAboneaza-te


Aboneaza-te si primesti informatii utile despre optica medicala, de la Vayan Eyes Optik Ploiesti.
  Retele sociale  Twitter

  #VedereBuna


  Instagram

  Vayan Eyes  Contact us


  Call us

  0-800-777-2331


  Visit us anytime

  27th Avenue, W2 3XE, New York


  Send us an email

  office@medicare.com  Subscribe


  Sign up for Medicare newsletter to receive all the news offers and discounts from Medicare eye clinic.
   Social networks


   Facebook

   www.facebook.com/medicare


   Twitter

   #WeCare


   Instagram

   Vayan Eyes
   Toate drepturile rezervate – Vayan Eyes Optik SRL   Toate drepturile rezervate – Vayan Eyes Optik SRL